BEHANDELING CAUSALE VOETREFLEXOLOGIE


Causale Voetreflexologie laat uw lichaam zelf werken. Het lichaam gaat op zoek naar evenwicht door een optimale beweging en werking van de organen. Een behandeling helpt mee om dat evenwicht terug te vinden.

WAT HOUDT HET IN?

Luisteren naar het verhaal dat je voeten willen vertellen ...

Bij het eerste contact om een afspraak te maken, vraag ik om een vragenlijst in te vullen per mail om de eerste sessie voor te bereiden. Er wordt een klachtenbeeld opgemaakt. 

Een behandeling heeft minstens 3 sessies nodig, optimaal 5 om tot een echt evenwicht te komen. De tijd tussen de sessies is afhankelijk van de ernst van de conflicten en wordt besproken na elke sessie. Idealiter volgen er nog sessies om het gevonden evenwicht te onderhouden of opnieuw te herstellen bij nieuwe conflicten. Er wordt diep gewerkt op alle orgaanpunten op de voetzolen. Ik leg uit wat jouw voeten mij vertellen. 

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur voor volwassenen, voor kinderen een half tot vol uur. 

OPGELET, SOMMIGE GEVALLEN KAN/MAG IK NIET BEHANDELEN:


Ook al laat Causale Voetreflexologie je lichaam zelf werken, er moet vanuit gegaan worden dat alle functies binnen normale grenzen opereren. Mocht je je in één van onderstaande gevallen bevinden, dan mag een Causale Voetreflexologist je niet behandelen. Het is dus belangrijk om eerst de lijst af te lopen vooraleer je een afspraak maakt. Is één van deze tegenindicaties bij jou van toepassing, dan kan ik een alternatief voorstellen.

Tegenindicaties:

diabetes

kanker of kanker in het verleden

bij gezwellen of cystes

hartkwalen of hartproblemen

auto-immuunziektes zoals MS, Hashimoto, Graves, psoriasis, Sjögren, lupus, pernicieuze anemie, reumatoïde artritis, Addison, myastenia gravis, slerodermie, ...

lymfeziektes

zware ziektes zoals aids, nierdialyse, ...

donororgaan

zwangerschap

astma

ernstige aambeien

epilepsie

coma

psychiatrische problemen

nier- of galstenen

koorts

kwetsbare bejaarden of baby's

bij nood aan operatie zoals appendicitis

bij veel medicatie

maagzweren of zweren in de twaalfvingerige darm

zeer hoge bloeddruk

C.V.A. (hersenbloeding, trombose)

hersenletsel