BEHANDELING

CAUSALE VOETREFLEXOLOGIEVoor de eerste behandeling vraag ik om een vragenlijst in te vullen zodat ik de eerste sessie kan voorbereiden. Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Meerdere sessies zijn aangewezen voor een goede therapie.


TARIEVEN


VOLWASSENE - € 50.00 *


KIND TOT 18 JAAR - € 30.00


*MET 15 MINUTEN ANDULLATIE - € 65.00

ANDULLATIE - MASSAGEOp een andullatiematras worden door middel van mechanische trillingen, gecombineerd met infrarood punten, je lichaamscellen gestimuleerd voor pijnverlichting, betere doorbloeding en ontspanning.

Er kan een keuze gemaakt worden tussen verschillende programma's en kan ook in combinatie met een sessie van Causale Voetreflexologie gebeuren.


TARIEVEN


ANDULLATIE 30 MINUTEN - € 25.00

ANDULLATIE 15 MINUTEN - € 15.00


VOETEN-WELLNESS


Laat je heerlijk verwennen met een voeten-wellness.

Je voeten worden met natuurlijke producten behandeld. Je krijgt een ontspannende voetmassage van de belangrijkste reflexologie-punten en dit allemaal met een gezond hapje en drankje. Ideaal voor een perfecte me-time maar ook om als geschenk te geven aan iemand en/of om in groep te doen. Reken hiervoor op een duur van ongeveer 2 à 3 uur, afhankelijk van hoeveel personen (voor maximum 5 personen).

Kan ook voor personen met tegenindicaties.


TARIEVEN


VOETEN-WELLNESS PER PERSOON - € 50.00


MAXIMUM 4 PERSONEN PER GROEP

CADEAUBON


EEN ORIGINEEL GESCHENK


Een geschenk vol wensen voor een goede gezondheid. Geef een origineel cadeau in de vorm van een mooi verpakte geschenkbon.


TARIEVEN


€ 50,00 VOOR CAUSALE VOETREFLEXOLOGIE

OF

€ 65,00 VOOR CAUSALE VOETREFLEXOLOGIE

MET ANDULLATIESESSIE VAN 15 MINUTEN

OF

€ 50,00 VOOR VOETENWELLNESS